Reiki Zensi

Voor rust en ontspanning

oepassingen van Reiki:

  • Bij fysieke, psychische en emotionele klachten.
  • Bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  • Ontspant en verlicht pijn.
  • Reinigt en vitaliseert lichaam en geest.
  • Heft blokkades op en geeft rust.
  • Bevordert zelfontwikkeling en bewustzijnontwikkeling.
  • Helpt oude emoties te verwerken.
  • Ondersteunend bij zwangerschap (prettig voor moeder & kind).

Voorbeelden van te behandelen niveaus en klachten:

Fysiek: Pijn aan hoofd, nek, rug, buik, schouder, menstruatieklachten, moeheid, slapeloosheid, chronische aandoeningen, etc.

Mentaal: Stress, angst, piekeren, slapeloosheid, burn-out, lusteloosheid, depressie, verslaving, etc.

Emotioneel: Onzekerheid, angst, verwerking van traumatische ervaringen (verlies, scheiding, misbruik, etc.)

Spiritueel: Ontwikkelen van intuïtie en bewustwording, hooggevoeligheid, versterken van eigenwaarde, etc.

Kinderen en Reiki

Reiki helpt en ondersteunt bij allerlei klachten zoals: onrust, krampjes, oorpijn, tandjes krijgen en de algemene kinderziektes. Baby’s worden doorgaans heel loom van Reiki en vallen in slaap. Dreumesen, kleuters en peuters kunnen wat ongeduldig en bewegelijk zijn tijdens de behandeling. Dit geeft niets: Reiki stroomt veel sneller bij de kleintjes dan bij volwassenen, ze hebben vaak maar korte tijd nodig voor een prima resultaat.

Dieren en Reiki

Net als de meeste mensen, vinden dieren het ook heerlijk om Reiki te ontvangen. Meestal gaat het bij dieren nog veel makkelijker dan bij mensen, omdat dieren er niet bij nadenken. Ze voelen gewoon dat het goed en zuiver is, dat ze er rustig van worden, en dat hun pijn verzacht wordt of verdwijnt. Ze denken er niet over na wat het nu precies is, hoe het werkt, of het niet raar is, zoals mensen wel vaak doen. Dieren hoeven niet over een drempel heen om Reiki te ontvangen.

Volwaardige therapie:

Reiki is een volwaardige therapie. Er is geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Het werkt tevens heel mooi in combinatie met een reguliere therapie. Daarnaast kan het, in overleg met je behandelend arts, ook ondersteuning bieden bij de afbouw van medicatie zoals bijvoorbeeld antidepressiva, stemmingsstabilisatoren of pijnbestrijding.